Post by alarunadbau on Feb 20, 2022 21:32:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Слова Чудеса: Кросворд ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Слова Чудеса: Кросворд IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код збільшення монет ▞▞▞
▞▞▞ Слова Чудеса: Кросворд 2022 version ▞▞▞
Слова Чудеса: Кросворд Складання слів ywg
Гра супер тікі там є руська і англійський язик і деїкім людям вашко розгадувати а так ігра супер👍👍👍
Гра просто супер моїй бабусі і мені дуже подобається . Тільки робити будь ласка, щоб гра не залежала.Просто в моїй бабусі високий рівень гри і гра сильно залежить.
Це чудова гра. Я заплатив за відсутність реклами, і тепер я не отримую подарункові коробки внизу праворуч. Я отримую рекламу тут і там. Якби я знав, що втратив подарункові коробки, я б не оновлював. І спін не крутиться.
Оплачено без реклами, все ще є реклама, зв’язався з розробником, немає відповіді. Це неприпустимо, і люди повинні знати про це. (І я не хочу бачити жодної готової відповіді розробника, яка говорить мені надіслати їм електронний лист. Я вже надіслав їм електронний лист і не отримав відповіді.) Оновлення: я так і не отримав відповіді на свою електронну пошту (як кажуть, що ніколи не отримував), але зараз додаток працює без реклами, тому вони, мабуть, це виправили. Тепер, коли це працює, це дійсно гарна гра. Більш динамічний, ніж Word Connect, IMO.
Бувають слова, яких не має в українській мові
Жахливий підхід до користувачів після останнього оновлення! Якщо я не погоджуюся надавати доступ до своїх даних, щоб підтримувати персоналізовану рекламу, то маю робити це кожен раз, коли запускаю гру! Єге ж, не можна один раз записати це в налаштуваннях і все, потрібно відтягувати користувачів користувачів цими вікнами кожного разу, аж поки врешті їм не набридне і вони не погодяться на все, що треба розробнику - тільки б не клікати одне і те саму кожну розу ! Дуже неетичний підхід!
Чи є спосіб пропустити всі рівні дитячого садка і перейти відразу до того, що було рекламовано?
Перші кілька ігор без реклами. Але потім одна реклама після кожної гри. Забагато реклами. Видалено
Русизм, ще й безграмотний. Ви за це гроші отримуєте, а я не маю часу сканувати вашу гру...
奇蹟之詞:用於連接詞彙的填字遊戲 拼字 bvzk
Цікава гра, лише трохи реклами є, тому 4*
Весело, але дратує. Багато головоломок покладаються на множину, тому, якщо у вас є доступне S, не забудьте спробувати використовувати його в кінці слів, оскільки головоломка часто повторно використовуватиме слово у формі множини. Реклама є дуже обструктивною, оскільки часто X нічого не робить, якщо вона з’являється, а замість цього відкриває ваш браузер. Я б купив версію без додавання, але такий тип практики зраджує мою довіру.
Words Of Wonders: Mots Croisés Jeux littéraires peg
Реклама не відповідає змісту. Це як очікувати торт, а отримувати чорний хліб.
Дивовижно, це навчальна, це чудова гра.. дякую за створення цієї програми..
Рівень 10000 через 3 роки. Менше реклами було б краще, але загалом це гарна гра
Це навчить вас правильно писати, а також допоможе вам скласти власні слова і дуже весело.
Забавна для кількох дощок, але потім дійсно дратує безперервна реклама. Зруйнував його для мене, видалив, як тільки я досяг цього моменту
чудова гра ,але я застряг на рівнях і підказок у мене не має 😟😟😟
Гарна гра, але ви отримуєте рекламу через кожні 1-2 раунду. Це занадто. Не думайте, що хтось повинен витрачати на це свій час.
Оголошення після кожного раунду. Я натиснув на рекламу у Facebook круту гру зі стопками листів. Це не та гра, яку показувала реклама. Втомилися від реклами, яка так видаляє
Я дійшла лише до 30 рівня, а деякі слова повторювалися вже тричі. Чому слова так часто повторюються?
Немає такого слова "урок". Ви чого?.?
У мене вимкнено звук під час гри, але реклама не вимкнена. Це несправедливо..Я все ще бачу рекламу. Будь ласка, виправте цю гру так, щоб глухий звук означає беззвучний звук!! Мені не доведеться вдаватися в пояснення цього запиту. Ще раз, будь ласка; налаштувати Параметри Вимкнути звук вимикає всі звуки. Дякую, Максе **Мені не потрібно вимикати всі медіа на своєму пристрої .. Опція тиші/вимкнення звуку в налаштуваннях ігор має робити саме це.. реклама з’являється як частина гри. Його не надто багато просити. Спасибі
Тяжело
Він все ще виходить з ладу. Його потрібно виправити.
Вауууууу.
Гра очень крутая!👍
Бомба гра для мозку
Ьте до
Цікава і весела гра в слова! Я помітив, що мій пристрій надзвичайно нагрівається лише через кілька хвилин гри та значного падіння рівня заряду акумулятора. Це, а також реклама, яка часто відкриває вікно магазину Play і вимагає від користувача знову відкрити Words of Wonders, щоб продовжити гру, призводить до моєї загальної оцінки, що все добре.
Hidden Hotel: 미스터리 숨은그림찾기 게임 어드벤처 klxm
Забагато реклами за яку дають по 10-15 діамантів. Які, в біса, СКОТ, або ТОЧКА чи ПАР українській? Підвищу власну оцінку за швидкий фідбек. Сподіваюся, що розробник виправити помилки словників. Рекомендую для не надто прискіпливих користувачів.
Мені подобається грати, але гра обманює. 1. Деякі слова, які є справжніми, відхиляються. 2. Співнер на початку показує високі варіанти, але НІКОЛИ не надає їх. 3. Слова, які не вписуються в головоломку, дають вам бали, щоб заплатити за пропозиції букв. Однак вони не платять вам за всі. Вони завершуються, і будь-які додаткові слова, які ви отримуєте, витрачаються даремно. Це дійсно несправедливо; ігри, які обманюють, отримують найнижчий можливий рейтинг. ЛЮДИ ГРИ ВІДПОВІДАЛИ ДУЖЕ ЧУДО. ДЯКУЮ.