Post by alarunadbau on Feb 20, 2022 21:23:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nameless Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nameless Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ növeli az összes hack ▞▞▞
▞▞▞ Nameless Cat 2022 version ▞▞▞
Trash csak kuka ne is gondoljon a letöltésre
Nagyon aranyos és szórakoztató. Szívom, de a fiam remekül csinálja, és élvezem, hogy játszom, amit tudok, és nézem, ahogy ő játszik a többiben. Bár tetszik a dizájn, a játékmenet és a színséma, úgy érzem, a játékból hiányzik valami.
Az utolsó szakasz olyan kemény, nagyon kemény, mint a tüskék, kemény 1 csillag
Ez egy csodálatos platformer játék olyan tudással, amelyet még mindig nem ismerek. de néha túl sok a reklám, különösen az utolsó néhány szinten, és elég nehéz a vége felé, de ez csak én vagyok a játékban. csodálatos munka! több szintet kérek!!
Nameless Cat Aksi yvs
Imádom ezt a játékot, de van vele néhány probléma. 1. A vezérlők némileg dolgozhatnak. 2. A Google Play által elért eredmények nem működnek, ha korábban szerezted meg őket, mint a Google Playnél, ami bosszantó, mert nem tudom 100%-ban teljesíteni a játékot 3. Nem tudod megszerezni az összes az eredményeket anélkül, hogy 7,20 USD plusz adót költenénk az összes macska megvásárlására, ami egy teljesítmény Összességében jó játék és történet, de van néhány dolog, amit javítani kell. És jó lenne, ha a képernyővédő letölthető háttér lenne.
Nameless Cat پرتحرک pcb
Rendben volt és aranyos. Egészen a 15. szintig. Hogy a pokolba kell ezt valakinek legyőznie?! Nincsenek ellenőrző pontok, a macska nem elég gyors, nem ugrott elég magasra.
Steam közösség :: :: Watermage yelling at a Nameless Cat
Edgar Allan Poe - a klasszikus horror szülőatyja - 5 Perc Angol
Ez a játék nagyszerű, de van egy apró problémám. A 15-ös szint olyan nehéz, hogy nem is tudok tovább fejlődni. Nem vagyok olyan türelmes a játékban, mert nagyon szeretnék a következő szintre lépni. A játék nagyon bájos és a grafika aranyos, de talán, csak talán, változtat a szinten?
Imádom ezt, de csak ez a játék stresszessé tesz! Még a szintet sem tudjuk átugrani, és ezért vagyok rajta stresszes =(
Nagyon hasonló hibák
Ha minden visszaáll, ha meghaltál... Akkor mire való az ellenőrző pont...?
A koncepció meglehetősen érdekfeszítő, és a játék életben tartotta a kíváncsiságomat, de a játékban való előrelépéshez (egy vödörnyi) türelemre és pontosságra van szükség, jó időzítés mellett.
A főnök a 15. szinten túl kemény, nem verte meg, nem érdekelte, de összességében egy átlagos játék.
Távolítsa el a hirdetéseket.
Szerintem néhány szintet túl nehéz legyőzni
Miért utálják a fejlesztők a szintkihagyási lehetőségek megadását? Egy másik játékot eltávolítottak, mert megragadtam ugyanazon a szinten, és újra és újra játszottam vele, és most már unatkozom, és ami jó játéknak indult, azt most teljesen megvetem.
Nameless Cat Akció oyky
Én személy szerint szeretem, egy platformer aranyos pixeles játék, és az ilyen játékok vonzzák a figyelmemet. Ráadásul nincs olyan sok hirdetés, és offline is lehet játszani, ami jó úti kirándulásokhoz. A zene pedig epikus
The Virtual Human's Long-Form Blogs Written in Internet Exile.
Csodálatos játék! 😀 Figyelmeztetés azonban: (lehet, hogy túlságosan is) nehéz. És a vezérlők... talán egy kicsit jobbak. De játsszátok meg mindenképp. Tetszik. Ott csak az új telefonra váltás miatt veszítettem el az előrelépést, nincs felhő adatmentés.
Körülbelül 5 órámba telt, mire befejeztem a játékot és megszereztem az eredményeket (kivéve a fizetési dolgokat). Összességében nagyon klassz játék. A főnökök nem jelentenek túl nagy kihívást, hacsak nem ismered a mintát. A rejtvények rendben vannak, nem túl nehézek. Az egyetlen dolog, amit rossznak találok, az a kezelőszervek. Határozottan nyűgös, ugyanekkor megszoktam.
Nameless Cat פעולה sqml
Ez a játék nagyon jól néz ki, de úgy irányít, mint a szemetet. Annyira kevés a levegőszabályozás, és gyakorlatilag nincs súrlódás a talajon, szinte úgy tűnik, hogy nem tesztelték ezt eléggé
UHU-Linux
Hirdetések a Google Playhez, amikor telepítettem a Google Playről.
Hiligaynon/English Dictionary | PDF - Scribd
Egyszerűen imádom, kérlek készítsd el a 2. részt
Самая тупая физика в этой игре
Van ez a szint, hogy van egy sárkány, aki megeszi a dolgokat. De a macska túl lassú, szóval ha lehetne, talán gyorsabbá tehetné.
Gondban vagyok a második szakasznál, ahol a virágokba, amikbe bele kell menni, tud valaki tippet adni, hogy megtanuljam használni őket 😀
csalódottan, hogy ráugrottak az nft kocsijára
Végigjátszottam az egész játékot, és mindent összegyűjtöttem, amit csak lehet. A történet ciki volt... Nem sírok te sírsz! Őszintén szólva azonban kiemelkedik az App Store játékok közül, mivel zenéje és művészeti stílusa hasonlít egy full indie játékhoz! Úgy érzi, pénzbe kellene kerülnie, de nagyon örülök, hogy nem. Nagyszerű játék! 👍
A játék minősége és grafikája nagyon klassz. Ez egy szórakoztató játék, és az NPC-k nagyon menők. Különösen szeretem a zseléfejet és az ő "Miért vagyok olyan átkozottul jó?" ' idézetek. Még csak most értem el a 17. szintet, de javaslom a letöltést.
Rise of Empires: Ice and Fire ยุทธศาสตร์ nqbu
Szörnyű, nem ajánlom. A játék története egyáltalán nem érdekes, és a szintek vagy túl könnyűek, vagy túl kemények. Sok hibája volt, és nagyon összeomlik (más elektronikán próbáltam, és a telefonom a legújabb generáció).
Ez egy klassz platformer, de túl nehéz volt számomra. Mindenesetre 5 csillagot adok rá, mert jól nézett ki
néhány héttel ezelőtt legyőzte a játékot, nagyon szórakoztató volt. a nagy részét elfelejtem, de legalább az összes macskaeledel dobozzal megtettem! de kár, hogy az egészet hang nélkül játszottam
Kicsit nehéz, de szórakoztató
Legyen szíves lelassítani a kapuszörnyet, nagyon keményen próbálkozom vele, de meghaltam Fix!!!
Nagyon szeretem ezt a játékot, de kicsit nehéz😅😞
Nagyon jó játék, de a madár macska másolata sokkal rosszabb vezérléssel, nem jósolnak
Imádom ezt a játékot ❤ Megnyugtató és békés, története is van. Ez a játék véleményem szerint 5 csillagot érdemel, de mindenkinek meg kell, hogy legyen 💗
Cat – 46. Charnel – 20. Comprehension – 9. Cyclopean – 47 ... Nameless – 157. Noisome – 33 ... Nameless Cults – 4. Elder Sign – 2. Locations
Nem rossz játék, nagyjából az, amit egy platformertől elvárhat az ember. Általában jó története van, és néhány mechanika nagyon jó. Az ugrás gomb egyébként nem rossz úgy elkészíteni, hogy messzire ugorj, csak tedd úgy, hogy a legtöbb ugráshoz hasonló távolságra legyen szükség. Bosszantó, amikor állandóan vissza kell menned a levegőben, hogy egy blokkra szállj, ez fájdalmas. Természetesen lehet ilyeneket, csak ne legyen a legtöbb.