Post by alarunadbau on Feb 20, 2022 21:16:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Chci sesbírat všechny draky.ale mám jen 25 habytatú a netuším jak získat víc
pouze 4 hvězdičky. Gane je skvělý, ALE reklamy jsou dost otravné... vyskočí v době, kdy to ani nechci vidět... Musíte přestat zobrazovat reklamy v náhodných časech, kdy hraji... Je to otravné...
Super zábava, i když nemůžu přijít na to, jak získat draka tím, že si vyfotím něco skutečného
Dragon Mania Legends Game 12+ - App Store
Nemůžu hrát s kamarádkou která má IOS
Dragon Mania Legends je hra,ve které chováte draky,bojujete s nimi na ... na mobily se systémem Android,Windows,možná funguje i na Iphone.
Zatím hra vypadá slušně, ale jako téměř všechny mikrotransakční hry v dnešní době není kde utratit pár babek a mít pocit, že jste pomohli vývojářům a přitom získali něco užitečného výměnou. buď to utratí svůj plat, nebo nic. Také je plná dodatků všude vyskakujících nechtěných, to je velké NE. Ohodnoceno další hvězdou, protože existuje šílené množství reklam, které se objevují odnikud bez důvodu. pokud potřebujete peníze, udělejte si VIP status nebo zátoku vajec trvale k zakoupení za pár babek.
Po aktualizaci nefunguje. Ukazuje mi to, že nemám internet. Ale internet mám v pořádku. Nechápu
Líbí se mi to, je to trochu barevná zábavná hra, ale hra zamrzá a nemůžu se k ní dostat, v čem je problém?
Hra mě velmi baví, rozmanitost draků je úžasná, souboje s hráči, je boží.
Ale po dlouhé době se mi ta hra nechce spustit
Nejvíc super hra ale dávám 4 hvězdy protože tam jsou reklamy
Dragon Mania Legends Παιχνίδια προσομοίωσης rgtm
Nic jako reklama tvrdila, také neuvěřitelně těžké a ctižádostivé.
OK
Tato hra je skvělá v několika aspektech, ale slušné množství herního času nestačí na to, abyste něco získali bez placení. Mám pocit, že tato hra v poslední době roste pro bohaté. Většina událostí (zejména starodávných) vyžaduje, aby se hráči často přihlašovali, alespoň jednou za 6 hodin denně, a pokud se hráči chtějí pohybovat rychleji, musí zaplatit buď drahokamy, nebo penězi. Nemůže to být jednodušší? Další věcí je velikost, možná ji můžete minimalizovat, nebo mi řekněte, jak ji minimalizovat, pokud je to kvůli pokroku hráče.
Mohlo by být ohodnoceno výše, herní smyčka je v pořádku, pestrá s dobrým průběhem, nicméně příliš mnoho reklam, ty, které se z ničeho nic objeví, úplně přeruší vaši hru, někdy musíte počkat pár sekund, než přeskočíte. Co mě také trápí, jsou množství výprodejů, nabídky, časově omezené položky obchodu... . a jak jsou po celé vaší obrazovce, mohu vám zaručit, že každých zhruba 5 klepnutí se objeví vyskakovací okno s nabídkou na úsporu peněz, je to sakra otrava.
Tato hra se mi líbí, ale nefunguje poměr jídla. Mohu sklidit pouze několik tisíc potravin najednou (více než 6 hodin), ale potřebuji více než 8 000, abych jednou nakrmil úroveň 16+? Je tam také napsáno „Použít dorby do konce události“ Jaká událost? Nic se nezměnilo a nic nepřichází k jejich použití?
Po nákupu kontaktujte zákaznickou podporu, do 10 hodin nikdo neodpověděl, stále čekám, až můj problém s nákupem vyřeší a vyřeší.
Je to tak zábavné, miluji to, jen si přeji, aby upgradování vašich draků bylo méně ovoce, protože jakmile bude váš drak jako na úrovni 16, musíte dát jako 200
Zajímavá aplikace, až na to, že mě nutíte sledovat nějaké reklamy, ničíte mou datovou ekonomiku, ale je to úžasná hra, miluji ji
Dragon Mania Legends Παιχνίδια προσομοίωσης ubk
Hraju to už rok za půl a celý můj problém jsou přidání, které se pokaždé objevují😐
hra se sekne a nenacte ....
Obrázek mě zaujal ale hra ?, zklamala mě (hodně ďetské )
Stáhněte si hru Dragon Mania Legends pro Android - Tech Story
tato hra se mi moc líbí. Mám rád draky a postavy, které tvoříte. jmenuji se Grace CS. žiju v Indonésii🇮🇩. moje oblíbené zvíře je kočka🐱🐈😺. držte se svého herního umění.
Dragon Mania Legends Game - iOS Hry - AppAgg
Dragon Mania Legends Penyelakuan dyj
Skvělá hra se stovkami draků ke sbírání. Ale chvíli trvá, než uděláte, co chcete.
Řešení problémů s mobilními hrami od EA na iPadu a iPhonu
Uhm, je to pěkné, ale co mám dělat, potřebuji stanoviště pro svého draka, ale říká, že maximální počet stanovišť je 14
Přidej si mě muj kod je 904ab1. Odebiram dve hvezdy za caste pady v boji ktere potom kradou energii a musi se na ni dlouho cekat . V podstate nemozne kontrolovat vsechny doly na zlato a zaroven si udelat deni ukol bez premium clenstvi to bych u toho musel sedet cely den . Hra je hodne o P2P bez premka ani prd. Jen 3 energie na boj z toho ti 2 sezere disconect uz premyslim o vymazani uvidime jestli se neco zmeni.
Vytváření a přenášení účtů • Dragon Mania Legends
Tato hra je prostě opravdu dobrá a je to dobrý způsob, jak hrát s přáteli a dřít.
seri nfunfuja m obl
Chci se připojit k facebooku, ale nefunguje to, prosím o pomoc.
Tato hra je úplně úžasná. Není na ní nic co by se mi nelíbilo. Jediná chyba je že je to na wifi.
Minion Rush: Running game Kasual gio