Post by alarunadbau on Feb 20, 2022 20:57:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide tõrkeklahvid ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
mitte väga väljakutsuv
Olen tasemel 14 ja ma ei saa jätkata mängu, mille see on külmunud
See on okei, aga mulle ei meeldi, et ma ei näe, mitu taset järgmise alani. Ma olen tasemel 60 ja ikka veel samas varemete osas.
Meh...mängis 14 taset. Isegi mitte vähimatki väljakutset. Jään originaali juurde, mis ei saa kunagi tippu seni, kuni Rovio meile seda uuendatud tõlgendusena esitab.
Ma ei saa seda mängu avada. Üleüldse.
See on nagu liiga animeeritud. 2-aastane saab seda mängida! Kindlasti oleks võinud parem olla.
Kui soovin, et neil oleks rohkem tasemeid, on need kõik nüüdseks tehtud
Lõbus mäng koos võimalustega tõuke teenida...👍
See on okei, kuid tasemed muutuvad kiiresti keeruliseks, sundides teid maksma. Pole seda raha väärt.
MouseBot Acțiune xidd
Äge mäng, kuid palun lisage sündmused, et see võiks olla suurepärane asi
hea vaimule...hea koordinatsioonile... hoiab mind noorena 🌱 heade tulemustega noortele seenioritele...naudi
Lihtsustatud mänguviis ja väljakutsete puudumine muudavad mängu üsna igavaks. Olen läbinud 35 taset ja peaaegu ei pidanud kasutama strateegiat või sihtimisoskusi. Samuti on võimete käivitamise automaatseks muutmine minu jaoks suur mängukujundusviga.
Nii et ma värskendasin mängu ja VIHKAN seda vibe-funktsiooni, kuid pole ühtegi nuppu, mis friggeni välja lülitaks! Muidu ma tõesti naudin seda mängu; Mulle meeldib, et nad kasutavad oma "jõude" löömiseks ja et saate neid mängu ajal toita. Ka graafika on nauditav, välja arvatud siis, kui näiteks õhupall jääb tükile taustast kinni ja ma pean taseme uuesti käivitama ja ma kaotan uuesti käivitatud tasemel oma 3 jõumulli.See mäng on lõbus, kuid tundub, et see jääb siiski puudu. Sellel on algne Angry Birdsi valem, kuid seal on palju uusi funktsioone, mis muudavad selle pikkade fännide jaoks nauditavaks. Kui see on kellegi esimene Angry Birdsi mäng, võib see olla lõbus! Kui aga on vanemaid fänne, kes tahavad mängida, proovige seda ja vaadake, kas see on nauditav.
See mäng on palju lõbusam. Mängud on alati meeldinud, kuid see on siiani olnud täiesti hämmastav ja väga keeruline. Hindan kõike, mida nad on teinud, et tuua tagasi vanaaegne lõbu ja mõistatused, kuid muuta see nii sõltuvust tekitavaks. Võiksin eelmised versioonid, eriti viimase, lihtsalt käest panna, aga selle puhul ei saa ma mängimist lõpetada. Loodan, et naudite seda sama palju kui mina! Aitäh arendajatele!!
Mulle väga meeldib see versioon, tasandite vahel on palju vähem ruumi.
See mäng on meelelahutuslik.liiga lihtne mängida, palun tehke see raskeks
See pidi olema raske, uus 2d vihased linnud. Väga tore ja pole enam staariviha 10 puuduva punkti üle. Kuid ma igatsen käsitsi toite aktiveerimist ...
Pole paha mäng. Minu ainsaks probleemiks on see, kui olete tasemel kinni ja nad annavad teile tõuke, algab see automaatselt esimesest stseenist. Mis on okei, aga esimene stseen on tavaliselt kõige lihtsam ja see on võimendaja raiskamine. Parem oleks, kui peaksite ise valima, millisel stseenil võimendit kasutada. Peale selle on see päris korralik viis mõne minuti mängimiseks veeta.
Umbes 92. tasemel muutub mäng võimatuks... kui just raha ei kuluta.Häbi
Originaali meenutav Journey pakub väljakutset ja huumorit.
armas...
Väga ebaühtlane mäng, füüsika täiesti juhuslik. Palju alla vihaste lindude suure ajastu.
Nad oleksid pidanud jääma algse angry birds stiili juurde, ma vihkan seda uut lapselikku stiili ja tasemel on 0 strateegiat.
pole paha, igatsen siiski originaali
see on lõbus ja põnev mäng, ma soovitan seda kõigile, kellele meeldib mängida väljakutseid pakkuvaid mänge!!
Minu esimene ülevaade pärast mõne taseme mängimist oli 4*, kuid paar minutit hiljem on mäng hangunud ja see ei tööta üldse.1*. Desinstallige.
Mul on võita 2 taset kuni kollaste kastideni ei saanud midagi. Jätkake kasti löömist mitte midagi see mäng Pettused!!
selle okk vana mäng on palju parem
Mulle meeldis see, animatsioon on nii armas ja mänguviis on lihtsam kui teiste vihaste lindude mänguga. See on fantastiline!
Angry Birds Journey Слагалице oyr
see on lõbus mäng ilma reklaamideta, seega soovitan seda mängu.
Saab pärast 100 LVL võidu eest tasu, aja raiskamine
Ma jätan selle vahele. Traditsiooniliste AB kada mängude lõbusaim osa oli seakonstruktsioonide lõhkumine ja kokkuvarisemine. See on siin asendatud väga taltsa animatsiooniga. Näib, nagu oleks mängus mingi poliitkorrektsus, nagu oleks keegi kurtnud, et algsed mängud olid liiga vägivaldsed. Sellepärast ei saa meil olla toredaid asju 😂
jookseb 5 minuti pärast kokku
Mulle meeldib see mängu uus versioon. Minu jaoks lihtsam. Endiselt keeruline, kuid lihtsam.
Angry Birds Journey Головоломки toxl
See mäng ei ole lõbus asjaolu, et "jõud" aktiveeruvad löögil seda
Kas ma olen seda mängu varem mänginud? lõpuks pean selle oma telefonilt ära võtma, sest ilma sellesse mängu raha panemata on seda liiga raske läbida
Tüüpilised vihased linnud.. jõuavad teatud tasemele ja läbida on võimatu ja siis võluväel järgmisel päeval saab taseme läbida. Nautige seda seni, kuni jõuate sellele tasemele ja seejärel desinstallige. Samuti on neil riba, kus x võidusumma annab sulle lisaesemeid... taaskord asjakohane ainult algustasemetel. Lõpuks tunnete põnevust, et võite isegi kaks võitu järjest. Nad on muutnud need tasemed raskeks, et muuta need raskeks... nullstrateegia.
alguses hea
Kõik on korras. Siiski pole selles midagi sellist nagu vihased linnud 2.
"Frantsiisi" halvim mäng. palun ärge raisake oma aega selle allalaadimisele
Suurepärane mäng! Need sead panevad mind isiklikult võtma.
Nautige seda mängu tõesti, erinevad linnud sobivad hästi strateegiateks ja reisimiskohad on lõbusad
Väga lihtne ja teil pole vabadust, kui saate kasutada linnu võimeid nagu vanemad mängud
see mäng on mõeldud väikestele lastele
Ärritavalt ainulaadne kogemus. Esiteks naudite mängu tõeliselt, siis kui see läheb raskeks, kaotate kogu oma elu ja peate iga kord, kui tasemel läbi kukute, raha maksma või lolli videot vaatama. Lõbus mäng, kuid ma ei suutnud seda piisavalt kiiresti kustutada.
Laadimisaeg on liiga pikk, mäng on korras. Ma tahan lihtsalt vihaste lindude hooaja tagasi saada
Angry Birds Journey Łamigłówki nui
Kena graafika, hea mäng, suurepärane ajamurdja.